Få rätt bilförsäkring

Att ha en bilförsäkring är idag nödvändigt. Bilar som inte är försäkrade belastas med en avgift från trafikförsäkringsföreningen. Det blir snabbt en stor summa pengar som du enkelt kan slippa genom att teckna en försäkring. Vilken typ av försäkring du väljer beror på vilken typ av bil du har och hur mycket du kör.

Här finns det hjälp att få. Det kan kännas som att det finns en uppsjö av försäkringar där ute och det är inte alltid lätt att hitta rätt i djungeln. För att lättare hitta rätt och känna att du har valt det bästa alternativet för dig kan vi hjälpa till.

Hjälp med bilförsäkring

Varför ska man ha en försäkring och vilka är nödvändiga att ha? Hur kan du känna dig trygg för att få det skydd du och din familj behöver utan att betala för mycket? Med hjälp av en emidig jämförelse kan du spara pengar varje år och samtidigt få kostnadsfri hjälp och rådgivning.

Din trygghet

Rådgivare finns till hands för att hjälpa dig med just dina individuella beslut, behov och val. Om din bil är ny kan den vara försäkrad med en så kallad nybilsförsäkring. Oavsett om du behöver en snabb prisjämförelse eller en fördjupad undersökning kan du få hjälp. Var uppmärksam på när den försäkringen går ut så att du inte står helt utan försäkring.

Det kan också vara bra att veta att du precis som vid andra köp i din vardag har ångerrätt via distans och hemförsäljningslagen vid köp av försäkringar. Ångerrätten på ditt köp gäller i 14 dagarför alla köp som sker uteslutande på distans och i egenskap av privatperson.

Om du använder dig av ångerrätten har försäkringsbolaget rätt att ta betalt för tiden som skyddet var gällande. Men genom att göra en smidig jämförelse av försäkringarna innan du gör ditt val kan du undvika detta.