Jämför hemförsäkring

Billigare hemförsäkring – spara pengar

Har du planer på att byta bostad ? Då är det viktigt att du tecknar en bra billig hemförsäkring. Ditt hem är bland det viktigaste du har. Med en bra hemförsäkring bakom dig, så kan du leva tryggt om något skulle hända med ditt hem, t ex. brand, stöld eller annan skada. Det finns ingen lag på att du måste ha en hemförsäkring, men 90 % av befolkningen har en hemförsäkring idag. Har du ingen hemförsäkring och det händer din bostad något, så kan det innebära ekonomisk katastrof för dig.

Jämför hemförsäkring mellan olika försäkringsbolag

En del har hemförsäkring via sitt fackförbund inbakad i fackavgiften varje månad. Även om du har det så finns det inget som hindrar dig från att teckna en privat billig hemförsäkring. Då är ditt hem mycket mycket bra skyddat, du kan känna dig helt trygg. En billig hemförsäkring är lika bra som en dyr, det finns inget som säger att den är sämre, tvärtom kan den hemförsäkringen vara bättre. Du tjänar hundralappar, ja även upp mot någon tusenlapp på att ha den billigaste hemförsäkringen. Pengar som du kan ha till något annat istället. Varför inte en extra slant på semestern ?

När du ska teckna en hemförsäkring så är det viktig att du jämför hemförsäkring mellan olika försäkringsbolag. Då kan du hitta den billigaste försäkringen med de bästa premierna och förmånerna. Du jämför lätt på nätet där de har utmärkta GRATIS tjänster, som kan jämföra de flesta hemförsäkringarna med ett par musklick. Internet har utmärkta skickliga försäkringsrådgivare som snabbt kan ge dig svar om det är något du undrar över. Tänk vad positivt, att du slipper sitta i telefon och ringa runt bland de olika bolagen. Det hade varit ett tidsödande moment.

Till de flesta hemförsäkringar kan du teckna tilläggsförsäkringar som t ex, olycksfallsförsäkring eller allriskförsäkring. Det kan vara bra att ha en tilläggsförsäkring om du skulle råka skada någon annans egendom.

De olika huvuddelarna i hemförsäkringen är:

  • Egendom – den ersätter ditt lösöre, t ex. möbler som du äger, hyr eller lånar för privat bruk, mat i kyl och frys, tvätt i tvättmaskin, naturfenomen t ex. ett blixtnedslag, installation av hushållsmaskin
  • Juridiskt skydd – ersätter dig för kostnader för ett juridiskt ombud, om du råkar i tvist med någon
  • Reseskydd – gäller som vanligast i 45 – 60 dagar, ger ett utökat skydd när du åker på resa. Reseskyddet är varierande från försäkringsbolag till försäkringsbolag.

Du gör både dig själv och ditt hem en stor tjänst när du tecknar en hemförsäkring. Du tryggar både dig, familjen och ditt hem. jämför hemförsäkring med oss snabbt, enkelt och helt kostnadsfritt.