Letar du efter billiga bilförsäkringar?

Det är inte längre så svårt att själv göra jämförelser och få fram billiga bilförsäkringar. När du vet vilken omfattning du vill ha på dina billiga bilförsäkringar kan du själv gå in på respektive försäkringsbolags hemsida och själv räkna ut ett pris.

De flesta bolag har ett formulär där du anger din bil modell och året den är tillverkad tillsammans med ett par uppgifter om dig själv. På detta sätt får du fram ett pris som ofta är väldigt nära verkligheten.

Det kan skilja sig något beroende på om du har andra försäkringar i samma bolag. Många försäkringsbolag erbjuder nämligen ännu billigare bilförsäkringar om man har sin villa eller hemförsäkring hos dem.

Billiga bilförsäkringar är också bra försäkringar

En del känner en oro när man först pratar om att en försäkring ska vara billig. Tidigare har många sagt att det som är billigt har varit sämre men det behöver inte vara så. För att få en bättre uppfattning bör man läsa in sig på avtalsbiten i försäkringen och se om det är några skillnader. Idag finns det betydligt fler försäkringsbolag än vad det gjorde för några år sedan och det har också gjort att konkurrensen har ökat.

Detta är något som kan vara bra för oss konsumenter då det sätter press på priserna. Men för att hitta både bra och billiga bilförsäkringar kan det krävas lite jobb och engagemang.

Billiga bilförsäkringar med trygghet!

Att ha en bilförsäkring är alla i Sverige i dag skyldiga till. Vare sig det är en helförsäkring, halvförsäkring eller en trafikförsäkring så är det en trygghet både för dig som ägare och för dina medtrafikanter. I Sverige har vi en förening som är utsedda av regeringen för att se till att alla som äger en bil också har en bilförsäkring.

Om du inte försäkrar din bil får du en straffavgift som för närvarande är 100 kronor om dagen. Bara det är ju en anledning att hitta bra och billiga bilförsäkringar!