Om oss

Vår vision föddes av viljan att göra försäkringsvärlden lätt att förstå och hantera, så att du som kund ska känna dig trygg med dina försäkringsköp och känna att du till fullo förstår vad det är du köper.
Varje kunds behov är annorlunda beroende på många olika faktorer. Kundens olika förutsättningar bidrar till en risk bedömning som i sin tur är grunden till priset för till exempel en försäkring .

Jämförelsetjänsten

Billig-bilförsäkring.se är en oberoende jämförelsetjänst för olika typer av försäkringar. Målet är att vara marknadens ledande och informations rikaste plattform åt alla försäkringsbolag såsom försäkringstagarna.

Vi har samlat marknadens ledande och mest seriösa försäkringsbolag under ett tack. Via oss får Du alltid samma pris som om du kontaktar försäkringsbolagen själv.

Kostnadsfri jämförelse

Samtliga tjänster är kostnadsfri. Du betalar bara för de produkter du köper, om du väljer själv att köpa. Det är samma pris om du går via Oss som om du köper en produkt direkt via ett försäkringsbolag.
Vi erbjuder jämförelse och av försäkringar för bil, hem, hus, båt och olika personförsäkringar som barn, olycksfall och sjukvård. Vårt mål är att ge dig mesta möjliga trygghet, till lägsta möjliga pris.