Tips och råd – En riktig billig försäkring till bilen

Billig eller billigare försäkring till bilen

Den största delen av bilägarna försätter att teckna sin bilförsäkring med en och samma försäkringsbolag år efter år, detta kan ber på en del olika faktoror:

Försäkringen handlar om förtroende

Ja det stämmer det, att ha sin bilförsäkring med en känd och stort försäkringsbolag ger mer förtroende, men de mindre försäkringsbolag ger inte sämmre skydd bara för deras bilförsäkring är billigare.
Innehållet i en bilförsäkring är det samma oavsett vilket bolag man vänder sig till, försäkringsinnehåll är lagstadgade.

Det som kan ändra sig från ett bolag till annat är oftast självriskerna man väljer på de olika momenten, och i visa fall finns det extra tillägg som försäkringsbolagen erbjuder sina kunder gratis, även dessa tillägg kan vara gratis under det första året och året efter betalar man full pris för det.Exempel på tilläggen är hyrbil, djurkolition och även drulle.

Är min bilförsäkring dyr?

Detta beror helt på vad andra försäkringsbolag begär för en motsvarande bilförsäkring, att jämföra bilförsäkringen med flera försäkringsbolag kan ge dig en bra bild på detta. Det finns flertal kostnadsfria jämförelse sidor på internet idag, prova att jämföra försäkringen till bilen på bland andra jämför-bilförsäkring.se, Insplanet .

Hur mycket billigare försäkring då får på din bil kan du se direkt , oftast får du flera prisförslag på din bilförsäkring på under en minut på ovan nämnde sidor, jämför pris på bilförsäkring här.